Kom ånd

Helligånden kan være en svær størrelse og kan være meget abstrakt – selv for voksne, så hvordan forklarer vi lige børn, hvad Helligånden egentlig er for en?

På SommerOase er Helligånden i børnehøjde

Temaet for SommerOase 2019 er ”Kraften fra det høje” og i løbet af ugen dykker de mange deltagere i alle aldre ned i, hvem Helligånden er. Helligånden er nemlig ikke kun for voksne:

”Børn er sanselige og meget bedre til at forstå billeder end mange voksne” siger Joachim Hejslet, der har lavet årets BørneOase CD. Han har fokus på at bruge mange sansende ord, humor, sjove og spændende billeder og formidler Helligånden med et glimt i øjet. 

Temasangen ”Kom Ånd” handler om, at Guds hellige ånd er Guds usynlige hånd, og vi synger: ”Puf mig, rør mig, vend mig, send mig”, mens der også er fagter til sangene. 

Hvorfor skal børn vide, hvem Helligånden er? 

Vi tror på, at Gud har givet Helligånden som gave ved dåben. Ved dåben ”flytter børnene ind i Helligåndens hus”:

”Med visdom og kærlighed, tilsat lidt nysgerrighed, vil vi derfor følges med børnene i deres proces med at finde ud af, hvem Helligånden er, og hvordan man kan blive fyldt af Helligånden skridt for skridt”, fortæller Anika Follmann, der er landsleder for Børne- og UngdomsOase.

Køb eller stream musikken


Eller stream på Spotify:

Gratis ressourcer

Du kan gratis hente alle sangteksterne med akkorder. Og nogle af sangene har fagter som kan ses på YouTube. Rigtig god fornøjelse.

Se fagtevideoer på YouTube her

Hent sangtekster med akkorder her

Kom ånd

Se musikvideoen til temasangen for BørneOase 2019.