Regnskab og anden info

BUO modtager gaver fra faste givere, dels til organisationens arbejde, og dels til videresendelse til Hope DK’s arbejde i Uganda samt iThemba DK’s arbejde i Sydafrika. BUO har kontakter desuden  allerede eksisterende givere telefonisk for at give mulighed for ændring af beløb. Faste gaver kan oprettes via udfyldelse af blanketter, via buo.dk eller ved telefonisk henvendelse til sekretariatet og indbetales via kontooverførsel, dankort eller betalingsservice.

BUO modtager også løbende gaver som enkeltindbetalinger fra enkeltpersoner og menighedsfællesskaber til ovennævnte formål, primært via buo.dk med Dankort, MobilePay eller bankoverførsel. 

Derudover foretager BUO indsamlinger på egne børne- og ungdomslejre, henholdsvis PåskeOase og SommerOase. Gaverne på disse lejre er går dels til BUO og dels til en indsamlingspartners arbejde. Gaverne indbetales pr. MobilePay, med Dankort, via buo.dk, kontant i indsamlingskurve, i receptionen og pr. sms.

Indsamlingen er foretages i overensstemmelse med reglerne i indsamlingsloven og bekendtgørelse nr. 820 af 27. juni 2014 om indsamling mv., jf. bekendtgørelsen § 8 stk. 3.

Børne- og UngdomsOases filer

Økonomi

Regnskab 2018

Indsamlingsnævnets liste over indsamlinger (BUO har IN-nr.: 00080)

Budget 2019

Vedtægter

Vedtægter for BUO 2019

Generalforsamling

Referat fra generalforsamling 2019

Landslederens beretning