Ny YouTube kanal for unge

BUO og YFC går i luften med ny YouTube kanal for unge. Kanalen hedder 'Tro På Det' og fokus er indhold, underholdning og fællesskab for unge.

I en tid med coronavirus og isolation vil BUO og YFC samle unge online. Velkommen til kanal #TroPåDet - et underholdende, meningsfyldt og trosopmuntrende samlingspunkt.

I løbet af få uger er hele vores hverdag og samfund vendt på hovedet. Børn og unge går i skole og studerer derhjemme og ingen af os er sikre på, hvordan i morgen ser ud.

I en usædvanlig tid med coronavirus og isolation ønsker BUO og YFC at samle unge online. Det sker på den nye YouTube kanal #TroPåDet - et underholdende, meningsfyldt og trosopmuntrende samlingspunkt.

Abonner på kanalen her


BUOs ungdomskonsulent Jonatan Rabjerg er vært på kanalen, som til at starte med sender to programmer:

Karantæneklubben

For 10-15 årige.

Sendetid: Alle hverdage kl. 16.30-17.30

Indhold: Tillidsbanko (med fede præmier fra bl.a. SpilCompagniet og Værftet i Nexø), Kristendomstimen, Hit med lovsangen, Noers tegnestue, Jonatans venneservice og meget mere.

Fælles Fravær

For 16-20 årige

Sendetid: Alle hverdage kl. 19.00-20.00

Indhold: Musikquiz, Skyd på teologen, Anmeldelsen, Corona kahoot, Her er min hobby, Dagens tip og meget mere.

"Vi håber, at kanalen kan give vores unge lidt indhold, underholdning og fællesskab i en tid, hvor de længes efter at være sammen med deres venner. Samtidig er det vores ønske, at få placeret Gud midt i det hele," siger Børne- og UngdomsOases landsleder Anika Follmann, som glæder sig over at kunne give den nye ungdomskonsulent mulighed for at møde BUOs medlemmer på skærmen.

Abonner på den nye YouTube kanal her


Annoncer