Boganmeldelse: Vingeslag

Tegneserien Vingeslag af Peter Madsen er en del af temabogpakken for SommerOase 2019. Tegneserien er henvendt til 13-18 årige.

Kirstine Bandawa er med på teamet som laver TeenTrack på SommerOase. Hun har læst Peter Madsens Vingeslag og anmelder den her:

Hverdagsdrama og helligånd

"Vingeslag er en tegneserie skrevet af Peter Madsen. Tegneserien følger gymnasiepigen Signe, der er havnet i et trekantsdrama med en fyr og bedsteveninden Anna. Noget de fleste unge kan nikke genkendende til, i hvert fald kan jeg huske at have stået i en lignende situation. Signe kæmper med at finde ud af, hvordan hun skal håndtere denne konflikt med sin bedsteveninde og midt i, at hun er ved at finde ud af hvordan hun skal løse konflikten, oplever hun nogle underlige tegn som kan tyde på, at der måske er mere mellem himmel og jord, end Signe lige umiddelbart tænker.

Tegneserien berører bibelhistorier, hverdagsdrama og helligåndens virke ind de hverdagssitautioner vi nu engang står i, på en ny og anderledes måde.

Fortællingen om Signe, er helt sikkert en fortælling unge kan identificere sig med og jeg kan kun anbefale alle unge at læse tegneserien."

Køb Vingeslag hos Novia

Hør Kirstines anbefaling af tegneserien her:

Temabogpakke for SommerOase 2019

Tegneserien Vingeslag er en del af en større bogpakke, som hjælper hele familien med at forberede sig på årets SommerOase tema. Se mere om hele bogpakken her.

Læs mere om temaet for SommerOase 2019: Kraften fra det høje

Tilmeld dig SommerOase 2019


Annoncer