PåskeOase er fællesskab, fest og fordybelse.
3 dage i påskeferien med nye venner, sjove aktiviteter og masser af Gud.

Vi ses den 17. - 20. april 2019.

Tilmeld dig PåskeOase 2019 her

... eller scroll for at se mere

Sacred Pathways

Jesus inviterer dig til at leve sammen med ham. Hver dag, hele ugen. Sacred Pathways er 6 forskellige måder, du kan være sammen med Jesus på. Gå på opdagelse i videoerne herunder og undersøg, hvordan du bedst bruger din tid sammen med Jesus. På PåskeOase øver vi os i det sammen.

Den Tjenende Pathway

Anders møder Gud gennem at tjene og hjælpe andre

Den Kontemplative Pathway

Peder møder Gud gennem reflektion og stilhed

Den Relationelle Pathway

Jacob møder Gud gennem fællesskabet

Den Intellektuelle Pathway

Karoline møder Gud gennem Bibelen

Den Tilbedende Pathway

Benjamin møder Gud gennem tilbedelse

Den Kreationistiske Pathway

Anne møder Gud gennem naturen

PåskeOase er for dig

PåskeOase er for dig, der er mellem 13 og 19 år gammel og ønsker 3 dages koncentreret fællesskab, fest og fordybelse med andre danske teenagere.
PåskeOase er arrangeret af Børne- og UngdomsOase og afholdes i påsken på Rudehøj Efterskole.

Pak din bibel, ta’ dine bedste venner under armen og kom og fest sammen med os i påsken!

Men, hvem siger du, at jeg er?

På PåskeOase 2019 ønsker vi at stille spørgsmålet: “men, hvem siger du, at jeg er?” hentet fra Peters bekendelse i Matthæusevangeliet 16. Der er mange meninger om, hvem Jesus virkelig var - en god læremester, en galning, en profet, Guds søn. Lige meget hvordan vi besvarer Jesus spørgmål, vil det få betydning for os.

Vi ønsker med dette tema at fjerne fokus fra det troende subjekt, til troens egentlige objekt og faktisk give vores unge en grundlag til at besvare dette spørgsmål. Derfor vil vi i løbet af PåskeOase 2019 undersøge Jesu guddommelige og menneskelige side.

Peter Højlund

"Men I, hvem siger I, at jeg er?"

Peter Højlund er teologistuderende ved Menighedsfakultetet i Aarhus og vil starte årets PåskeOase med en tale om Peters bekendelse fra Matthæusevangeliet. Her hører vi disciplen Peter sige ordene “Du er Kristus” om Jesus, og vi kan spørge os selv, hvem vi mon siger Jesus er?

Daniel Hougaard

EMMANUEL

Daniel Hougaard er præst i Odder Frimenighed og vil være med os på PåskeOase torsdag aften. Her skal vi høre om Jesus’ liv som menneske, et liv hvor han både græd, blev vred, festede og hang ud med sine venner - ligesom dig og mig.

Morten Hørning

XR VICTOR

Det er Morten Hørning, professor ved Menighedsfakultetet, der skal tale fredag under den lidt underlige titel XR VICTOR. Selvom titlen måske virker fremmed, kender du måske historien om Jesus’ korsfæstelse og genopstandelse - og det er lige præcis, hvad fredag handler om.

Karoline Kurtzmann

"På den klippe vil jeg bygge min kirke"

Lørdag er sidste dag på PåskeOase, og vi skal slutte af med at høre lejleder og teologistuderende ved Menighedsfakultetet, Karoline Kurtzmann, fortælle om Jesus’ løfte til Peter i Matthæusevangeliet, og hvad det betyder for os i dag.

Xtra

Kan du sige ja til én eller flere af disse punkter, skal du i år med på PåskeOase Xtra.

Xtra er for dig der gør lidt mere, dig der giver mere, dig der vil mere.

Som en del af Xtra går du foran. Du er med til at forme PåskeOase og være et forbillede for dem, der er yngre end dig.

Du får eksklusiv undervisning i lederskab og får mulighed for at mødes med andre Xtra deltagere og udveksle erfaringer. Xtra har bl.a. fokus på at lære at engagere sig og tage lederansvar i kirke og samfund.

Har du det Xtra der skal til?