#PåskeOase

PåskeOase er stedet, hvor vi sammen søger Gud. Vi lovsynger, tilbeder, fester og har det sjovt sammen. Lejren vender tilbage på Rudehøj Efterskole i 2017.

Tilmeld dig nu

... eller scroll for at se mere

FÆLLESSKAB - FEST - FORDYBELSE

PåskeOase er fællesskab. PåskeOase er fest. PåskeOase er fordybelse.

PåskeOase er 3 dage i påskeferien med nye venner, sjove aktiviteter og masser af Gud.

Vi skal møde nye venner og gense de gamle - vi skal grine til vi har ondt i maven, hygge over en toast eller Cocio og spille bordfodbold.

Vi vil fejre Jesus gennem fed lovsang og festlige overraskelser. Der vil være crazy, kreative, sjove, hyggelige aktiviter med plads til alle.

Vi skal sammen med nogle af Danmarks dygtigste bibelundervisere og sejeste ledere fordybe os i Bibelens ord - vi skal undre os og stille spørgsmål og vi vil sammen forsøge at finde svarene hos Gud.

PåskeOase er for dig, der er mellem 13 og 19 år gammel og ønsker 3 dages koncentreret fællesskab, fest og fordybelse med andre danske teenagere.

PåskeOase er arrangeret af Børne- og UngdomsOase og afholdes i påsken på Rudehøj Efterskole.

Pak din bibel, ta’ dine bedste venner under armen og kom og fest sammen med os i påsken!

Vi glæder os meget til at se dig!

På vegne af PåskeOase teamet

Karoline Kurtzmann
Sporleder PåskeOase
karoline@buo.dk

Virkelig Fri?

Årets tema er et spørgsmål. Virkelig fri? Det er det, fordi teenagere mere end nogle andre stiller spørgsmålstegn ved verden omkring dem. Du kan føle dig bundet af en masse forventninger og regler, og du kan have en utrolig trang til at blive fri. Men hvad er frihed? Hvornår er du virkelig fri?

Overskriften er hentet fra Johannesevangeliet 8;36, hvor vi får af vide at friheden kun findes i Jesus. Ikke i den piercing dine forældre har forbudt dig, den fest du gerne vil med til eller den klike du ikke er en del af. Nej, friheden i at være Guds barn er en anden.

Vi skal tage udgangspunkt i Kong David, og igennem hans liv lære om den frihed vi er kaldet til. Davids liv fortæller os, hvordan et liv med Gud giver frihed til at være menneske, til at fejle og til at bygge Guds rige. Det er vi nødt til at forstå, før vi kan leve et liv i frihed.

I den verden vi lever i, kan frihed hurtigt forveksles med et liv helt uden grænser. Det er ikke det, vi lærer i Biblen. Her skabes vores identitet netop når vi møder grænser, ikke vores grænser men Guds grænser for vores liv. Friheden findes ikke væk fra Guds grænser, den findes indenfor Guds grænser.

Derfor skal Davids liv også vise os, hvordan friheden virker når de uendelige muligheder for vores liv, møder Guds kærlige begrænsninger. Da er du virkelig fri!

Xtra

Kan du sige ja til én eller flere af disse punkter, skal du i år med på PåskeOase Xtra.

Xtra er for dig der gør lidt mere, dig der giver mere, dig der vil mere.

Som en del af Xtra går du foran. Du er med til at forme PåskeOase og være et forbillede for dem, der er yngre end dig.

Du får eksklusiv undervisning i lederskab og får mulighed for at mødes med andre Xtra deltagere og udveksle erfaringer. Xtra har bl.a. fokus på at lære at engagere sig og tage lederansvar i kirke og samfund.

Har du det Xtra der skal til?

Praktisk info


Hvad?

Danmarks fedeste teenlejr for dig mellem 13 og 19 år.

Sammenlagt 3 dage med fest, fællesskab og fordybelse. 


Hvor og hvornår?

D. 12.-15. April 2017 på Rudehøj Efterskole, Rude Havvej 11, 8300 Odder


Hvordan?

Du kan tilmelde dig her

Det er muligt enten at sove på sovesal eller værelse. 


Ellers andet?

Husk sovepose, Bibel og masser af feststemning - så sørger vi for resten!