KonfiOase

Oplev Oases konfirmandforløb med tre lejre. Forløbet kobles på din menighed lokalt, som naturligt kan følge op på undervisningen.

Følg KonfiOase på Facebook

... eller scroll for at se mere

Vigtig besked til KonfiOase deltagere og deres forældre

Vi på lederteamet nyder at være på lejr med jeres børn og håber, at de alle ligesom os havde en god weekend tilbage i september. 

Det gør ondt at meddele, at vi desværre må aflyse lejren den 27.-29. november.  

Der er for nylig kommet nye retningslinjer fra regeringen, og vi kan desværre ikke leve op til dem, da vi maksimalt må samle 50 personer uden overnatning.

I skal dog endelig lade krydset stå i kalenderen fredag d. 27. november om aftenen, hvor vi koger KonfiOase ind til en koncentreret times sjov og spas i online format.

Tilmeldte deltagere modtager en pakke med posten, som indeholder spændende sager til hele weekenden.

Vi glæder og til at skabe rammerne for et fedt alternativ til KonfiOase i november.   

Kærlig hilsen KonfiOase teamet

KonfiOase er et koncept med rammer

Det er et tilbud til alle konfirmander om deltagelse i tre konfirmandlejre, hvor undervisning i den kristne tro, kristen spiritualitet, fællesskab og sjove oplevelser er i fokus. Undervisningen på KonfiOase udgør ikke et fuldt undervisningspensum for konfirmandforberedelse, men er et meget givende supplement.

Konfirmandlejrene sætter konfirmandundervisningen i en ramme, som er andet end den ugentlige undervisning. Her satses der på en varieret undervisning i et inkluderende og engagerende fællesskab kombineret med fysisk aktivitet og sjove oplevelser.

Det vil vi med KonfiOase

 

 

 

 

Samle konfirmander fra hele landet til stjernestunder med hinanden og Gud.

 

 

 

 

Indstille kompasset efter en levende hverdagsrelation med Gud.

 

 

 

 

Have medvandring i fokus på lejrene og i de lokale menigheder.